OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Det første møde og endelig pris
Efter I har taget kontakt til Skovvang Gastro første gang enten ved at ringe eller sende en mail, vender vi tilbage og tager en kort snak om, hvad arrangementet indebærer, og om I allerede har en dato.

Her aftaler vi et møde, hvor vi gennemgår jeres antal af gæster, ønsker til menuen, særlige ønsker og behov. Her kan I skyde løs med ønsker og spørgsmål, mens vi vejleder jer med vores erfaringer for, hvad der fungerer til jeres type af fest.

Her taler vi blandt andet også om, hvorvidt I ønsker, at vi står for serveringspersonale og bar. Efter mødet modtager I et endeligt tilbud, som indeholder det, vi aftalte på mødet.

Der kan være mulighed for en menusmagning sammen med andre, der også har bestilt Skovvang Gastro til et arrrangement.

Inden festen
Efter I modtager det endelige tilbud, er det stadig muligt blandt andet at tilføje ønsker eller rette antallet af gæster, men det vil selvfølgelig ændre prisen.

Inden festen får vi sammen styr på de sidste detaljer – for eksempel tidsplanen, hvilket service der skal bruges, og hvilke samarbejdspartnere der ellers er at tage hensyn til.

På dagen
På den store festdag møder vi op på lokationen til aftalt tid og begynder at gøre klar i det køkken, som er til rådighed. Her prøver vi så vidt muligt at aftale alt på forhånd, så vi undgår at skulle forstyrre jer under festen. Ved bryllupper foregår al koordinering som regel med toastmasteren.

Vi står for at lave og anrette maden. Hvis det sted, I holder festen, ikke tilbyder serveringspersonale, kan vi vejlede jer om, hvor I kan finde det, og hvor meget personale I skal bruge.

Vi bruger det service, der er til rådighed, hvor eventet holdes – medmindre det er til buffet, der har vi selv serveringsfade med. Ønsker I noget andet service end det, skal I derfor selv sørge for at bestille service udefra, men vi hjælper gerne med at vælge det, i forhold til hvad der passer til maden.

Køber I vinmenu, gælder samme vilkår – vi bruger de glas, der er til rådighed.

Ved bestilling af fri bar står vi for alt; drinks, bartendere, glas, isterninger, sugerør, pynt, menukort og selve baren.

Priseksemplet er en frapris. Den endelige pris afhænger af den endelige menu, og om der bestilles mad, mad og bar, mad og personale etc.

Priseksemplet er inklusiv kok og transport for de arrangementer, der afholdes inden for 50 kilometer radius af København. For arrangementer længere væk vil der blive tillagt et transportgebyr, som begynder ved 500 kroner.

Priseksemplet inkluderer ikke service (oftest bruges det, som er tilgængeligt der, hvor festen afholdes) og ikke inklusiv serveringspersonale.

Det er meget forskelligt fra arrangement til arrangement, hvad der skal være til rådighed.

Til alle events er det nødvendigt med kogeblus, ovn og opvaskemaskine samt en del bordplads.

Der er stort set altid det, man skal bruge, ved leje af forsamlingshus, gods etc., og derfor er det mest ved events i private hjem, at vi allerede ved start skal blive enige om, hvad der kan lade sig gøre.

For at kunne holde fornuftige priser kan vi stå for maden, når der er tale om minimum 30 gæster. Dog er der ikke noget, der er umuligt – hvis I er færre end 30 personer, kan vi tage en snak om det.

Ved en større antalsændring efter betaling af reservationsgebyr vil der komme prisændringer. Alt under fem personer (voksne) kan ske 14 dage før, uden der bliver faktureret for dem.

I det endelige tilbud vil der blive taget højde for, hvis der er børn med til arrangementet. Priseksemplet er fraprisen for voksne – hvor meget det koster per kuvert for et barn afhænger af, hvor mange børn der er, om de spiser det samme mad som de voksne, og hvor gamle børnene er.

Ja, det kan man godt. Ind imellem afholder jeg prøvemiddag, hvor flere af dem, der snart skal holde fest, samles og smager en tre retters menu mod et symbolsk beløb. Der vil også blive serveret drinks fra vores barvirksomhed eller vin, man kan tilkøbe til festen som vinmenu.

Maden vil bestå af en “klassisk” menu, som kan give en idé om, hvordan jeg smager maden til og anretter den.

Der afholdes ikke særskilte prøvemiddage for fester med tema.